hogyan válassz terméket
Hímzéshez,  Hímzésminta,  Hímzőszett

Kezdőként
melyik mintát válasszam?

Foglalkoztat a hímzés, tetszenek a modern minták, de nem tudod, hogy melyik a neked való? Hímeztél már korábban, de bizonytalan vagy, hogy milyen szinten állsz?

Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések fogalmazódtak meg benned, akkor olvasd végig a következő sorokat, amelyben részletesen kifejtem kiknek melyik terméket ajánlom!

Ismeretlenül a hímzés világában erre az oldalra tévedve sok információt kaphatsz és akár el is veszhetsz benne. Semmiképpen sem szeretném, hogy kezdőként elbizonytalanodj, hiszen a kézi hímzés szórakoztató, relaxáló tevékenység, melynél igen erősen jelen van az alkotás öröme! Hímzőszettjeimet és mintáimat úgy tervezem, hogy az igazán kezdők is örömüket tudják lelni egy-egy termék elkészítésében, ezért az egyszerű, száröltéssel készült minták azok, amelyeket ajánlok!

száröltés illusztráció

Ha teljesen kezdő vagy és főképp bizonytalan, akkor a varázslat hímzésminta lesz a neked való választás, hiszen az egyszerű száröltéssel készült unikornist könnyedén kihímezheted a részletes használati leírás segítségével.

Ha kezdőként sikerült meggyőzzelek, hogy a hímzés nem ördögtől való tudomány és nem kell hozzá semmilyen speciális készség, akkor nyugodtan válaszd a kötelék vagy a lazítás mintákat!

Ha szeretnél egy mintán belül több hímzéstechnikát is elsajátítani és picit jobban elmélyülni a hímzésben akkor a bűvölet és a harmónia nevű minták lesznek számodra az ideálisak a kezdéshez!

modern kézi hímzőszett bűvöletNem vagy  már kezdő? Az sem baj, hiszen minden egyes minta legfőbb célja a szórakozás és kikapcsolódás, ezért bármelyikbe is kezdesz, az élményhímzés garantált!

Igazán haladóknak kihívás a bűvölet és harmónia minták lehetnek, de havonta megújuló mintáknál biztosan találnak majd olyat, amelyik izgalmas lehet!

Jelenleg is több ingyenes anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy minél sikeresebb legyen a termékek elkészítése, ezzel is segítve minden hímzőt, ezért érdemes a blog oldalt is nézegetni!

Ha a vásárlás mellett döntöttél akkor feltétlenül keresd fel a VIP clubot, hiszen további kezdvezmények, ingyenes anyagok és leírások várnak!

Ha ezek után is maradt benned kétely, akkor találkozz velem személyesen workshopjaimon, ahonnan nem mehet haza senki alapszintű hímzés tudás nélkül!

Ezen kívül nézz rá youtube videóimra is, hiszen igazán hasznos információkat és részletek osztok meg bennük!

Gyere és Hímezdki te is!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük