kreatív hímzőszett modern mintával
Fontos infó,  Hímzésminta,  Hímzőszett

Hímezdki
a kreatív hímzőszett

A hímzőszettek mindent tartalmaznak, ami a minta elkészítéséhez szükséges. A csomagban találod az általad kiválasztott hímzésmintát, mely oeko-tex tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut anyagra lett nyomtatva környezetbarát technológiával, valamint a 100% pamutból készült hímzőcérnákat a hímzéshez szükséges színösszeállításban.

kreatív hímzőszett dobozban

Ezen felül speciális hímzőtű tartozik még a csomaghoz, illetve a színes, rajzokkal és leírásokkal illusztrált útmutatók is segítenek majd számodra abban, hogy kezdőként is olyan eredményt érj el, akár egy profi.

Mindemellett találsz még a szettben egy gyakorló anyagot is, mely a mintával teljesen megegyező, így az egyes elemeket először akár ki is gyakorolhatod, majd amikor valóban jól megy már a hímzés, élesben is elkezdheted készíteni bármelyik hímzésmintát.

A szett tartalma tehát:

        • 100% pamut saját tervezésű hímzésminta
        • 100% pamut hímzőcérnák
        • 15 cm-es hímzőráma
        • 1 db hímzőtű
        • Gyakorló anyag
        • Részletes készítési útmutató

Tudnod kell, hogy a minták számítógépes programban készülnek. Minden egyes mintát elkészítek, és tökéletesítek, mielőtt a webshopba kerülne. Mindezt azért, hogy biztosan azt a minőséget kapd, amit megérdemelsz.

A termékleírás annyira részletes, hogy bárki nyugodt szívvel elkezdheti ezt a csodás hobbit,  ábrákkal és magyarázó grafikákkal segítem a könnyebb megértést!

A részletes leírásokon felül természetesen elérhetővé válnak számodra azok a videók, melyekben az egyes öltéseket lépésről-lépésre mutatom be.

Sőt, a szettek mellett igény szerint megvásárolhatóak a minták is, valamint arra is van lehetőség, hogy a mintákat és leírásokat online, pdf formában igényeld!

Tarts velem, és nézd meg, hogy milyen összeállításokat és mintákat ajánlok számodra a shop menüben!

Mindemellett, vásárlóként akár lehetőséged lehet belépni egy zárt Hímzedki VIP Clubba, ahol további hasznos információk, kedvezmények és meglepetések várnak!

Gyere, és Hímezdki te is!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük