kreatív hímzőszett modern mintával
Fontos infó,  Hímzésminta,  Hímzőszett

Hímezdki
a kreatív hímzőszett

A hímzőszettek mindent tartalmaznak, ami a minta elkészítéséhez szükséges. A csomagban találod az általad kiválasztott hímzésmintát, mely oeko-tex tanúsítvánnyal rendelkező, 100% pamut anyagra lett nyomtatva környezetbarát technológiával, valamint a 100% pamutból készült hímzőcérnákat a hímzéshez szükséges színösszeállításban.

kreatív hímzőszett dobozban

Ezen felül speciális hímzőtű tartozik még a csomaghoz, illetve a színes, rajzokkal és leírásokkal illusztrált útmutatók is segítenek majd számodra abban, hogy kezdőként is olyan eredményt érj el, akár egy profi.

Mindemellett találsz még a szettben egy gyakorló anyagot is, mely a mintával teljesen megegyező, így az egyes elemeket először akár ki is gyakorolhatod, majd amikor valóban jól megy már a hímzés, élesben is elkezdheted készíteni bármelyik hímzésmintát.

A szett tartalma tehát:

    • 100% pamut saját tervezésű hímzésminta
    • 100% pamut hímzőcérnák
    • 15 cm-es hímzőráma
    • 1 db hímzőtű
    • Gyakorló anyag
    • Részletes készítési útmutató

Tudnod kell, hogy a minták számítógépes programban készülnek. Minden egyes mintát elkészítek, és tökéletesítek, mielőtt a webshopba kerülne. Mindezt azért, hogy biztosan azt a minőséget kapd, amit megérdemelsz.

A termékleírás annyira részletes, hogy bárki nyugodt szívvel elkezdheti ezt a csodás hobbit,  ábrákkal és magyarázó grafikákkal segítem a könnyebb megértést!

A részletes leírásokon felül természetesen elérhetővé válnak számodra azok a videók, melyekben az egyes öltéseket lépésről-lépésre mutatom be.

Sőt, a szettek mellett igény szerint megvásárolhatóak a minták is, valamint arra is van lehetőség, hogy a mintákat és leírásokat online, pdf formában igényeld!

Tarts velem, és nézd meg, hogy milyen összeállításokat és mintákat ajánlok számodra a shop menüben!

Mindemellett, vásárlóként akár lehetőséged lehet belépni egy zárt Hímzedki VIP Clubba, ahol további hasznos információk, kedvezmények és meglepetések várnak!

Gyere, és Hímezdki te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük