Rólam

Fegyver Anett vagyok, a Hímezdki oldal alapítója. Néhány éve kezdett Fegyver Anett hímezdki alapítófoglalkoztatni a szabás, varrás, hímzés és ezek közül az utóbbiban mélyedtem el leginkább. A hímzéshez korábban annyi közöm volt, mint mindenki másnak, ami azt jelenti, hogy általános iskolában technika órán megtanultuk az alapokat, majd miután az osztálytársam lábából ki kellett operálni az általam elhagyott tűt, már nem volt olyan sok kedvem az egészhez! Igen, ez tényleg megtörtént! Szegény fiú!

Szóval azóta nem igazán volt barátom a tű meg cérna, aztán egyik nap rájöttem, hogy szükségem van egy varrógépre, mert neten láttam egy-két igazán egyszerűnek tűnő és megvalósítható ötletet, így minden előzmény és tudás nélkül vettem egy varrógépet. Eleinte azt sem tudtam hol kell bekapcsolni, aztán szépen lassan belejöttem és elsajátítottam az alapokat. Egy idő után pedig egész elfogadható dolgokat sikerült varrni.

A varrott dolgokat igazán egyedivé szerettem volna tenni, ezért elkezdtem próbálkozni a kézi hímzéssel, szorgalmasan gyakoroltam a francia csomót, a száröltést és társait és annyira megtetszett ez a típusú kézimunka, hogy úgy gondoltam ezzel a manapság hanyagolt és elfeledett technikával jó lenne a jövőben valami nagyszerűt alkotni, így született az ötlet, hogy a régi hímzésmintákat leporolva valami igazán modernet és újat hozzak létre amely másokat is szórakoztat és inspirál.

Aki a Hímezdki szettek közül választ, garantáltan minőségi csomagot kap. A stresszoldás és a kikapcsolódás ebben a rohanó világban pedig jól jön mindenkinek, ezért is ajánlom 11 éves kortól 99+ korig, teljesen kezdőknek, de haladóknak is a hímzőszetteket és mintákat!