modern himzés hobbi kezdőknek
Fontos infó,  Hímzőszett,  Workshop

Új hobbit keresel?
Jó helyen jársz!

Szívesen tanulnál valami újat? Éppen új hobbit keresel? Kreatív vagy, és szeretnéd magad kipróbálni új területen? Ez esetben a hímezdki.hu oldal igazán inspiráló lehet számodra!

Itt bővülő választékot találsz hímzőszettekből, mintákból, és leírásokból, tehát mindent amely által megismerheted és megszeretheted a könnyed és modern kézi hímzést.

Részletes, és képekkel illusztrált útmutatóimmal, ingyenes cikkeimmel, és felhasználóbarát youtube videóimmal könnyedén bevezetlek a modern hímzések világába, melyek segítségével akár már néhány óra elteltével is gyönyörű hímzéseket készíthetsz!

A szettek között megtalálod a legegyszerűbb mintát is, mint például a varázslat hímzőszett, melyben csupán a roppant egyszerű száröltés használatával készíthetsz modern és esztétikus képet! De például a kötelék hímzésminta is igazán egyszerű és nagyszerű, szintén a száröltésen alapuló készlet, testre szabva, csak neked!

Ha esetleg még mindig bizonytalan vagy abban, hogy neked való-e ez a kreatív hobbi, akkor szeretettel várlak workshopjaim egyikén. Gyere és győződj meg magad arról, hogy miben vagy igazán tehetséges!

modern hímzés hímzőszett minta

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük