különleges hímzésminták egyedi hímzésminta modern hímzés
Grafikák,  Hímzésminta,  Hímzőszett

A grafikákról és az útmutatóról

Minden hímezdki grafikát egy tervezési folyamat előz meg. Fel kell mérnem, hogy az adott minta mennyire alkalmas arra, hogy vászonra kerüljön, mennyire szórakoztató és mennyire inspiráló.

Egy számítógépes program segítségével megrajzolom a részletes mintát, majd átviszem vászonra és kihímzem, ezután elvégzem a szükséges módosításokat. Van olyan minta ami elsőre szinte tökéletes és van olyan is, mely sohse jut el a vásárlóig,

hiszen mindig arra törekszem, hogy a legjobbat nyújtsam.

Az egyes mintákban használt színek azonosak a fonal színével, így könnyedén beleolvadnak a hímzés során az adott elembe. Fontos számomra, hogy a grafikák letisztultak legyenek és könnyen követhetőek, így bárki megtalálhatja örömét és kikapcsolódhat hímzéseim elkészítése közben!

A hímzőszettekhez tartozik egy részletes, ábrákkal illusztrált használati útmutató/leírás is, melyek készítésénél a legfőbb szempont az érthetőség és a pontosság, hiszen a kezdő hímzőnek is könnyedén értenie kell az adott minta technikáját.

Bízom benne, hogy termékeim szórakoztatóak, relaxálóak és inspirálnak másokat is arra, hogy megismerjék ezt a fajta hobbit!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük