Hímzésminta,  hobbi,  Ingyen,  Láncöltés,  Oktatóvideó,  száröltés

Hímzésminta gyerekeknek ingyen!

A gyerekek is könnyedén megtanulhatják az alap hímzéseket, nem kell hozzá más, csak egy kis kézügyesség és kitartás. Ha egy gyerek egyszer rákap a hímzésre, akkor igazán jó móka is lehet belőle. Nem volt ez másként a legutóbbi workshopunkon sem. Egy 8 éves kislány csatlakozott hozzánk, aki nemhogy végigdolgozta velünk a 4 órát, még szünetet is alig tartott, sőt a végén abba sem akarta hagyni!

Egy panda mintával készültünk a számára, mert kiderítettük, hogy ez az egyik kedvenc állata és a rózsaszínt is szereti, így egyértelművé vált a választásunk.

A minta igazán könnyű, gyerekbarát és követhető, mely többféle technikával hímezhető, mint például a tűzőöltés vagy száröltés, de a láncöltéssel is remekül mutatnak a panda vonalai. Nézz szét a hímezdki youtube csatornáján az egyes technikákért!

Amire szükséged lesz a hímzéshez:

  • 15 cm-es (vagy nagyobb) hímzőráma, de gyerekeknél ez el is hagyható
  • tetszés szerint választott pamutvászon, 20×20 cm-es
  • tetszés szerint választott osztott hímzőfonal vagy egyszerű, háztartásban lévő cérna (3-4 szállal befűzve!)
  • hegyes hímzőtű
  • olló

A sablont itt tudod letölteni ingyen:

A kis hímzőpalánta a tanfolyamon még ezt a hímzett ékszert is elkészítette, összesen tehát négy órás elfoglaltságot adott neki ez a két hímzés, mely hatalmas teljesítmény egy ekkora gyerektől. Ezúton is köszönjük neki a részvételt és azt, hogy ennyire lelkes és ügyes volt! Bízunk benne, hogy nem fog szűnni a lelkesedése a modern hímzés iránt!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük