Workshop

Modern hímzés workshop – 2024.06.15.

Időpont – 2024. június 15. szombat 16.00-19.00

Helyszín- Noha Stúdió, 1137 Bp. Katona J. u. 39.

Miről szól a workhsop?

A hímezdki workshop tematikusan épül fel, 3 órás, először 7 öltéstechnikát tanulunk meg, majd egyedivé teszünk egy szuper bevásárló vászontáskát. Az öltéstechnikákon felül extra tippeket és praktikus fogásokat is megosztok veletek a még eredményesebb hímzés érdekében.

Fontos tudni, hogy a hímző workshopok nem egymásra épülnek, azaz minden alkalommal más és más hímzésmintát készítünk, így bárki bármikor csatlakozhat.

Kell hozzá tapasztalat?

Van egy jó hírem! Semmilyen tapasztalat nem szükséges ahhoz, hogy a workshop során elsajátítsd az alap technikákat. A modern hímzés nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik, így a kezdők is könnyedén boldogulnak majd a hímzéssel, melyet kiválasztanak! Sőt, bátran jöhet 9-10 éves kortól gyermek is, tökéletes szülő-gyermek program a workshop.

Mit tanulunk majd?

Bevezetlek a modern hímzés világába és megismerkedünk a hímzőrámával, megmutatom hogyan kell szépen belehelyezni a rámába az anyagot, illetve, hogy pontosan hogyan kezdjük el a hímzést – mindezt a sikeres munka és legszebb végeredmény elérése érdekében.

Olyan öltéseket válogattam össze a workshopra, mellyel megtanulunk majd betűt, számot hímezni. A vászontáskát egyedivé tehetjük idézettel, üzenettel, vonalrajzzal.

Elsajátítjuk a tűzőöltést, a száröltést, a hasítóöltést, a szállevarrást, a láncöltést és a korallöltést. A tűzőöltést és a láncöltést megbolondítjuk kicsit, és készítünk többek között vastag láncöltést és bújtatott tűzőöltést.

Mire lesz szükségem?

A workshop ára nem csupán a képzés díját tartalmazza, hanem az általad kiválasztott színű vászontáskát és hímző szettet is, tehát ne feledd, semmilyen segédeszközt nem szükséges magaddal hoznod, sem előzetesen beszerezned!

Mit tartalmaz a hímzőszett?

A szett tartalma:

  • 1 db általad választott színű vászontáska
  • 1 db hímzőtű
  • 1 db hímzőráma
  • 1 db osztott hímzőfonal – általad választott színben
  • 1 db gyakorló pamut

Milyen táskák közül választhatok?

Hányan leszünk?

Figyelem! A hímezdki workshop maximális létszáma 12 fő, ezért kérlek, hogy időben foglald le a helyed annak érdekében, hogy biztosan részt tudj venni a tanfolyamon!

Mégis mennyibe kerül?

A képzés díja tartalmazza az általad kiválasztott szettet az összes szükséges kellékkel, valamint a workshop díját továbbá a helyszínen szervírozott frissítőket is.

Ez most 10.000 forintba kerül.

Ne feledd, hogy életre szóló, új és roppant egyszerűen elsajátítható technikákat tanulhatsz meg, amelyek segítségével a jövőben kézzel készített dekorációkat és ajándékokat is könnyűszerrel elkészíthetsz majd!

Mit kell még tudnom?

A workshop minimum 4 fővel indul, ez alatti létszám esetén e-mailben értesítünk a továbbiakról.

Hogyan jelentkezzek?

Csak töltsd ki az itt található adatokat és kattints a jelentkezem gombra:

    Jelentkezés a 2024.06.15-ei Hímezdki workshopra: