Egyéb kategória,  hobbi,  Workshop

Így néz ki egy hímzőworkshop

Tavaly indultak útjára a hímezdki workshopok, melyek legfőbb célja az, hogy a modern kézi hímzést minél szélesebb körben megismertessék a nagyközönséggel.

Minden tanfolyam más tematikára épül és különböző, évszaknak vagy eseményeknek megfelelő mintákon keresztül mutatja be a változatos hímzéstechnikákat az adott tanfolyam.

VISSZAJELZÉS: “Köszönöm az élményt, igazán jó hangulatú tanfolyam volt, kezdőknek is bátran ajánlom! ”

Egy-egy workshopon 4 különböző alap hímzéstechnikát tanulnak meg a résztvevők egy-egy modern mintán keresztül, melyeket a jövőben bátran alkalmazhatnak egyéni mintáikon keresztül, melyeket ruhán, táskán vagy bármilyen hímezhető használati tárgyon mutathatnak be.

VISSZAJELZÉS: “Nagyon nagy élmény volt számomra a workshop. Szívesen részt vennék még további tanfolyamokon. ”

A workshop helyszíne a Patent Budapest. A helyszín szuper adottságokkal rendelkezik, modern és világos a terem, melynek gyönyörű kilátással rendelkező erkélye is van, ahol a résztvevők szívesen időznek szünetekben. A hímezdki workshop helyszín azért is remek választás, mert biztosítja minden hímzőtársunk számára az igazi kikapcsolódást, melyet érezhetünk a hímzéssel töltött órák alatt.

A tanfolyamok általában 4 órásak egy hosszabb szünettel, de a helyszínen nassolnivalók és frissítők a hímzőworkshop ideje alatt is végig biztosítva vannak a házigazda jóvoltából.

VISSZAJELZÉS: “Sok újat tanultam, főleg a franciacsomó, ami nagyon hasznos és tudom majd alkalmazni a munkám során.”

A tanfolyamok sikerességét az is mutatja, hogy mindig van egy-egy visszatérő résztvevő, aki az első alkalommal beleszeretett a technikába, így újra és újra visszatér tanulni valami újat.

A következő workshopot április 25-ére, szombatra szervezzük, melyről részletes információkat ide kattintva találsz:

Íme egy képgaléria a korábbi tanfolyamokról:

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük