Hímzésminta,  Hímzőszett

Kiknek ajánlom
hímzőszettjeimet?

Hímzőszettjeim összeállításánál és a minták készítésénél igyekszem arra törekedni, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb szettet!

anyag eldolgozása a hímzőrámán 11-12 éves kortól ajánlom a szetteket szülői felügyelet mellett a tű és olló használata miatt, de ez függ az adott gyerek érettségétől és érdeklődésétől is.

Vannak igazán egyszerű mintáim, mint például a varázslat hímzőszett, melyet akár egy gyerek is könnyedén tud követni és elboldogul az egyszerű száröltéssel is. A száröltéssel készült minták kezdőknek is megfelelőek lehetnek, hiszen mindössze egy egyszerű technikát kell elsajátítani és aztán kezdődhet a relaxáció, kikapcsolódás egy csésze finom itallal! Ha már megismerkedtél különböző kézimunkákkal, akkor biztosan nem modern kézi hímzésmintaokozhat gondot egy több technikával készülő minta elkészítése sem!

A haladók megtalálhatják a virágos motívumokban a számukra ideális mintát, mint például a harmónia vagy bűvölet szettek!

Minden termékhez tartozik egy-egy részletes, grafikákkal illusztrált elkészítési útmutató, mellyel könnyedén elsajátítható bármelyik technika, továbbá ingyenesen elérhető videókkal igyekszem segíteni a könnyebb megértést!

Hímezdki te is!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük