hímezdki-workshop-hímzőworkshop-hímzőtanfolyam-hímzésoktatás-tűfestés-tűfestésoktatás-modernhímzés-hímzőszett-pillangóshímzés
hobbi,  Workshop

Júniusi online tűfestés tanfolyam

Miről szól a tűfestés workshop?

A tűfestés workshopon kitűzőt készítünk ezzel a látványos hímzéstechnikával. A 3 órás tanfolyamon megtanuljuk a technika alapjait, sőt ezen felül extra tippeket és praktikus fogásokat is megosztok veletek a még eredményesebb hímzés érdekében.

Kell hozzá tapasztalat?

Van egy jó hírem! Semmilyen tapasztalat nem szükséges ahhoz, hogy a workshop során elsajátítsd ezt a technikát. A modern hímzés nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik, így a kezdők is könnyedén boldogulnak majd a hímzéssel!

Profi vagyok, mehetek?

Te vagy a hímzés nagyasszonya? Úgy gondolod te már mindent láttál és tapasztaltál a hímzést illetően? Én garantáltan tudok neked újat mutatni! Workshopom egyedülálló Magyarországon, mely a modern kézi hímzést tanítja, így azoknak is tudok új technikákat mutatni, akik már profik a kalocsai és matyó mintákban is, ráadásul olyan tudás birtokába kerülhetsz, amelyet a jövőben is tudsz kamatoztatni!

Hol lesz a workshop?

A workshop az online térben valósul meg, így mindenképpen szükséged lesz jó internetkapcsolatra és egy laptopra, esetleg tabletre a tanfolyam becsatlakozásához.

Mikor lesz a workshop?

A tanfolyam 2020 június 27.-én 9 órától kerül megrendezésre, időtartama 3 óra, 1 rövid szünettel.

Mit tanulunk majd?

Bevezetlek a modern hímzés világába és megismerkedünk a hímzőrámával, megmutatom hogyan kell szépen belehelyezni a rámába a mintánkat, illetve, hogy pontosan hogyan kezdjük el a hímzést – mindezt a sikeres munka és legszebb végeredmény elérése érdekében.

A minták hímzése során elsajátítjuk a tűfestés technikát, mellyel bármilyen rajzot, képet vagy festményt életre kelthetsz egy tű és néhány színes fonal segítségével. Garantáltan olyan technikát tanítok, melyet a jövőben is számtalan kreatív célra, dekorációra, ruhára fel tudsz majd használni.

Ezeken felül megtanulunk még néhány kiegészítő öltést, valamint tippet és trükköt kapsz arról, hogy a technikád minél tökéletesebb legyen!

A végeredmény egy hordható kitűző lesz majd, melyet bátran viselhetsz ruhádon vagy kabátodon.

Mire lesz szükségem?

A workshop ára nem csupán a képzés díját tartalmazza, hanem a hímzőszettet is, melyben minden egyes kellék megtalálható a hímzés elkészítéséhez, tehát ne feledd, semmilyen segédeszközt nem szükséges magaddal hoznod, sem előzetesen beszerezned! Jelentkezéseddel elküldök részedre egy komplett hímzőszettet és részletes leírást, mellyel dolgozni fogunk az online órán.

Mit tartalmaz a hímzőszett?

A hímzőszett tartalma:

  • 1 db kisméretű hímzőráma
  • 1 db előrajzolt hímzésminta
  • 1 db hímzőtű
  • 1 db részletes készítési útmutató
  • A hímzéshez szükséges mennyiségű és színű 100% pamutból készült osztott hímzőfonal
  • Kitűző alap
  • 1 db gyakorló pamut

Milyen minták közül választhatok?

Ezen a workshopon a képen látható pillangó fog elkészülni választható színárnyalattal, mely jól mutat dekorációként keretben, vagy akár kitűzőként is hordható.

tűfestés-pillangó-hímzettpillangó-tűfestettkitűző-hímzettkitűző-kitűző-hímzés-modernhímzés-hímezdki-hímzőtanfolyam-hímzőworkshop-hímzésoktatás

Hányan leszünk?

Figyelem! A hímezdki workshop maximális létszáma 8 fő, ezért kérlek, hogy időben foglald le a helyed annak érdekében, hogy biztosan részt tudj venni a tanfolyamon! Amennyiben június 10.-ig jelentkezel és lefoglalod a helyed a workshopon, 10 % kedvezményt kapsz a workshop árából.

De mégis mennyibe kerül?

A képzés díja tartalmazza az egyedileg tervezett hímzőszettet az összes szükséges kellékkel, valamint a workshop díját.

Ez most bevezető, elő-foglalási áron 7.990 forintért foglalható. Június 10.-étől a tanfolyam díja 8.990 forint.

Ne feledd, hogy életre szóló, új és roppant egyszerűen elsajátítható technikákat tanulhatsz meg, amelyek segítségével a jövőben kézzel készített dekorációkat és ajándékokat is könnyűszerrel elkészíthetsz majd!

Mit kell még tudnom?

A workshop minimum 4 fővel indul, ez alatti létszám esetén e-mailben értesítünk a továbbiakról.

Jelentkezésed után e-mailben értesítünk a részletekről, melyben küldünk egy díjbekérőt részedre az utaláshoz szükséges banki adatokkal. Amennyiben az összeget a megadott bankszámlára 3 munkanapon belül elutalod, megerősítjük helyed a workshopon.

Kérlek ne feledd, hogy amennyiben a részvételi díj nem érkezik be időben a számlánkra, sajnos nem tudjuk biztosítani részvételed ezen a vadonatúj, hiánypótló tanfolyamon!

Ha rajtad kívül álló okok miatt nem tudsz megjelenni a képzésen, lehetőséged van lemondani a meghirdetett dátum előtti szombatig. Ez esetben a képzés díja jár vissza a már elküldött hímzőszett összege nélkül, tehát a kedvezményes árból 2500 forint, míg a teljes árból 3500 forint.

Hogyan jelentkezzek?

Csak töltsd ki az itt található adatokat és kattints a jelentkezem gombra:

Jelentkezés a 2020.06.27-ei Hímezdki tűfestés workshopra: